Peralatan saluran pengeluaran pizza digunakan untuk membuat pizza dengan kecekapan yang tinggi. Ia mengikut teknik penghasilan secara manual untuk memastikan hasilan pembakaran makanan itu adalah sedap. Pelanggan boleh meminta barisan pengeluaran yang dihasilkan selaras dengan kehendak mereka daripada kami. Peralatan barisan pengeluaran pizza termasuk mesin leper tepung tiga penggelek dan mesin pembentukan pizza.
Paparan teliti saluran pemprosesanLetakkan doh yang teruli pada tali pinggang penghantar mesin leper tepung.
Memasuki penggelek pertama.
Memasuki penggelek kedua.
Percikan tepung.
Gunakan acuan di mesin pembentukan untuk membuat kek (3-5 set acuan boleh dipasang dengan saiz yang tertentu)
Mesin kitar semula baki tepung mengisar semula tepung untuk penggunaan sekunder.
Mesin leper tepung tiga penggelek
Pembalut doh itu digelek dan dipanjangkan melalui peranti penggelek tepung. Mesin itu menjadikan pembalut doh itu lebih berkilat dan berkualiti stabil. Setiap penggelek tepung mempunyai peranti pelarasan ketebalan untuk menentukan ketebalan doh dan ini membenarkan pelarasan keberatan produk.
Mesin pembentukan pizza
Lapisan tepung itu dipotong kepada bentuk bulat melalui peranti pemotong pneumatik atau mekanikal serta membuat lubang pada lapisan doh yang telah dipotong pada masa yang sama. Ini mengelakkan produk daripada tersangkut semasa acuan dikeluarkan. Kek yang terpotong mempunyai ketebalan yang seragam.
Saiz keseluruhan (P x L x T) | 7200x700x1600mm |
Pengeluaran | 2000pcs/jam |
Kuasa peralatan | 3.2kw |
Berat peralatan | 450kg |
Voltan peralatan | 220/380V |
Berat produk siap | 10-150g/pc (saiz khusus boleh dihasilkan selaras dengan keperluan) |
Kekerapan peralatan | 50HZ/60HZ |
Hengyuan Food Machinery Co., Ltd.
Alamat.: No.6 Jinhe Road, Economic Development Zone, Suzhou city, Anhui Province
Telefon.: +86-557-3930031